Dersimspor kaynaklarında edindiğim bilgilere göre, takım birinci etap kamp çalışmalarına 31 Temmuz 2017 tarihinde Erzurum’da başlayacak.

31 Temmuz 2017 tarihinde Erzurum’a gidecek olan Dersimspor takımı, teknik direktör Birol Berkem ve ekibi Erzurum Palandöken Otelde takımla bir araya gelip, tanışmanın ardından top başı yaparak sezona merhaba diyecek.

Erzurum Palandöken Otelde yapılacak birinci etap kamp çalışmaları sabah saatlerinde başlayarak, iki bölüm halinde gerçekleşecek. Teknik direktör Birol Berkem ve ekibi gözetiminde yapılacak kamp çalışmalarında futbolcular fitness salonda kuvvet çalışması yapacak.

İki hafta sürecek Erzurum kampından sonra, Dersimspor takımı daha sonra belirlenecek ikinci kamp yerine giderek, çalışmalarını orada sürdürecek.

Dersimspor’un 31 Temmuz 2017 tarihinde Erzurum’da başlayacak, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarında başta Teknik Direktör Birol Berkem ve ekibiyle birlikte takım futbolcularına yeni sezonda, sorunsuz ve sakatsız bir sezon geçirmesi dileğiyle, başarılar dilerim.

SEZONUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN !

KENAN KANDİL