Toplam 27 gün süren Erzurum Palan otelindeki kamp çalışmalarında yönetim ve teknik heyet takımdaki eksikleri görme fırsatı bulmuştu. Kamp çalışmalarında birçok futbolcu denenmiş, performansı yetersiz görülen futbolcularla yollar ayrılmıştı.

Dersimspor yönetimi takımın halen istediği noktaya gelmediğini, takımda eksikliklerin olduğunu, eksik bölgelere transfer yapacaklarını ve bununla ilgili bir takım görüşmeler yaptıklarını, görüşmelerin tamamlandığını ve bittiğini, anlaştıkları futbolcuların en kısa zamanda Dersim'de idmanlara katılacaklarını ve yapılan transferleri kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Dersimspor yönetiminden aldığım bilgilerde iki hazırlık maçının olacağı bunlardan birinin Diyarbakır Bağlarspor, diğerinin ise Elazığ Yolspor ile yapılacağı.

Dersimspor bayram tatili nedeniyle verdiği aradan sonra 04.08.2017 Pazartesi gününden itibaren çalışmalarına Dersim’de başladı.

Dersimspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla akşam yemeğinde bir araya gelerek hep birlikte sohbet etti. Yemekte teknik heyet ile futbolcuların morallerinin yüksek olduğu verilen bilgiler arasındaydı.

Dersimspor’un kamp çalışmaları program dahilinde Dersim’de devam ediyor. 

KENAN KANDİL