Karşılaşma Dersimspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. Karşılamayı Yalçın Taşkın Furat, Mehmet Ali Akkor, Hakan Yoldaş hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmayı Tunceli Valisi Osman Kaymak ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de izledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Dersimspor oldu. Bir çok pozisyon bulan temsilcimiz bu pozisyonları gole çeviremedi. Karşılaşmanın 32. Dakikasında İbrahim Alan’ın golüyle konuk takım 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra temsilcimiz Dersimspor Ulaş Sarı ayağından gelen gole durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı  1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine pozisyona giren taraf temsilcimiz oldu. Ama yine golü bulan Niğde Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 63. Dakikasında araya atılan topla pozisyona giren Taner Yılmaz skoru 2-1 yaptı. Bu golden sonra beraberlik golünü bulmak için temsilcimiz Dersimspor rakibinin üstüne gitti. Karşılaşmanın 20 dakikası rakip cezası içinde oynandı. Temsilcimiz Dersimspor 87. Dakikada yine Ulaş Sarı’nın attığı golle durumu 2-2 yaptı. Son dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Temsilcimiz Dersimspor önümüzdeki hafta Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

Sarı Kartlar: 15. Dakikada Eren Pamuk (NİĞDE BELEDİYESPOR)

Haber : Celil Burak AĞAR

dersimspor_ic-019.jpg