Alt yapımızdan yetiştirip profesyonel yaptığımız ilk oyuncumuz, artık kendi kanatlarınla uçma vaktidir dedik Dersimspor'a transferine izin verdik. Murat Yetimhellaç; tüm emeklerin için teşekkürler, futbol hayatın başarı ile dolsun.. Burası her zaman evin çünkü çok iyi bir Düzyurtspor'lu olduğunu biliyoruz.

Şeklinde açıklama yaparak sayfalarında paylaştılar.

14. Ağustos 1994 Trabzon doğumlu Murat Yetimhellaç, 2006 yılında Düzyurtspor'da futbol hayatına başladı. Stoper mevkinde oynayan Murat Yetimhellaç, futbol hayatını Düzyurtspor'da devam ettirdi.

05.10.2012 yılında amatör olarak Trabzon idmangücü'ne transfer edilmiş, orada bir süre oynadıktan sonra, 19.08.2013 tarihinde eski takımı ile profesyonel sözleşme yaparak takımına geri dönmüştü.

06.01.2015 tarihinde geçici olarak Arsinspor'a transfer olan Murat Yetimhellaç, 18.08.2015 tarihinde tekrar eski takımı Düzyurtspor'a transfer olmuştu.

Kendisine Düzyurtspor'da gösterdiği başarıyı Dersimspor'da göstereceğine inanıyor ve Dersim'e ve Dersimspor'a hoş geldin diyoruz.

Mert Sarı Dersimspor'da.

Transfer çalışmalarını sürdüren takımımız, AnkaraDemirspor'un orta saha oyuncusu Mert Sarı ile prensip anlaşmasına vardı.

17.Eylül.1993 İsatanbul/Üsküdar doğumlu Mert Sarı Çekmeköy Belediye Alemdağspor'da Futbola başladı.

23.09.2010 tarihinde Amatör olarak Çakmakspor'a transfer oldu. Çakmakspor'da bir süre Amatör oynadıktan sonra,

05.09.2011 tarihinde Kartalspor'la profesyonel sözleşme yaparak, Kartalspor'a transfer oldu. Kartalspor'da üç yıl oynadıktan sonra,

28.08.2014 tarihinde Sakaryaspor'a transfer oldu, Sakaryaspor'da iki yıl oynadıktan sonra Ankarademirspor'a transfer oldu.

Sakaryaspor - Ofspor maçında 55 metreden attığı golle Sakarya'da anılmaktadır.

Kendisine Ankarademirspor’da gösterdiği başarıyı Dersimspor'da göstereceğine inanıyor ve Dersim'e ve Dersimspor'a hoş geldin diyoruz.

Ayrıca, Sezon Başında Ciddi Bir Sakatlık Geçirerek İlk Devrede Takımını Yalnız Bırakan Caner Erdoğan, Takımın İkinci Yarı Hazırlıklarını Yaptığı Antalya Kampına Katıldı.

Oyuncumuza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyor ve İkinci Yarıda Başarılarını bekliyoruz.

KENAN KANDİL