Dersimspor’dan gönderilen futbolcuların Kaleci Gökhan Zirekli, Turan Ekici, Memet Güler, Vedat Taşdemir ve Özgürcan Dükme olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı.

Dersimsporlu Kaleci Gökhan Zirekli, Vedat Taşdemir ve Özgürcan Dükme sosyal medya hesabından paylaşım yaparak olayı doğruladı.

Dersimspor yönetimi, futbolcularını arayarak kulüple ilişkilerinin kesildiğini ve bonservis bedelleri getirildiğinde serbest kalacakları iletildiği iddiaaları konuşulanlar arasında.

Dersimspor’un başarılı kanat oyuncusu Özgürcan Dükme konusunda edindiğim bilgilerde yaşanan bir gerginlikten çıkan bir sözden dolayı ilişkesinin kesildiği söylendi.

Özgürcan Dükme ile yaptığım görüşmede ; “Söylediğim o sözün hangi amaçla söylendiği ve söylenen bu sözün Dersimspor ve Dersim’le ilgisinin bulunmadığını ve bu sözün yanlış aktarılmasından dolayı benimle ilgili böyle bir karar alındı. Oysa ben maçın siniri stresi yüzünden, hattrick yapacağım maçta gol atamadığımdan dolayı sinirliydim üzerime gelindiğinden dolayı ağzımdan çıkan söz yanlış aktarılması nedeniyle bu duruma gelindi” şeklinde açıklama yaptı.

Özgürcan Dükme sözlerini,; “ Dersim’i, Dersim halkını ve Dersimspor Direniş’i çok seviyorum” diyerek tamamladı.

Ayrıca kamuoyunda Dersimspor’un rakipleri tarafından gerçek olmayan bilgiler dolaşmaktadır. Diğer takımlarda olduğu gibi ara transfer döneminde kulüpler performansından memnun olmadığı futbolcularla ilişkilerini kesmektedir.

Dersimspor’da performasından memnun olmadığı futbolcularla ilişkisini kesmiştir.

Olanlar sadece budur.

KENAN KANDİL