Yeni Sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Mücadele Edecek Olan Dersimspor, 2010-2011 sezonu hazırlıklarına Atatürk Stadında yeni transfer edilen Teknik Direktör Sabri Kalava ve 20 futbolcu ile başladı.

 

Çalışma öncesi futbolculara kısa bir konuşma yapan Kalava; Dersimspor’un hak ettiği yere gelebilmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yapması gerektiğini söyledi.

 

dersimspor_ic1.jpg

 

Bir saat süren ve kondisyon ve teknik ağırlıklı olarak yapılan idamları günde ikiye çıkarılacağı belirtildi.

 

Dersimspor hakkında açıklamada bulunan Dersimspor Kulüp başkanı Yaşar Kemal Moğultay, Dersimspor kulübünün bir tek futbolda değil diğer branşlarda da başarılı olabilmesi için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade ederek; “Öncelikli olarak, kulübümüzün tesisleşmesini tamamlamak ve ardından ilimizde başarılı branşları bünyemize dahil ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz. İstiyoruz ki düzenli gelirleri olan ve ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olalım. Bunun için bu güne kadar bizlere maddi ve manevi destek veren tüm halkımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum” dedi.

 

dersimspor_ic2.jpg

 

Geçen sezon asıl amaçlarının 3. lig olduğunu ama bazı şansızlıklar nedeniyle bu hedefe ulaşamadıklarını belirten Moğultay, “Bu yıl yeni hoca ve anlayışla çalışmalarımıza başladık. Hocamız elimizdeki mevcut futbolcularla çalışmalarına başladı. Çok kısa bir süre içinde eksikliklerimiz tespit ederek bize rapor verecek ve ardından transfer çalışması yapacağız. Bu sezon Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde mücadele edip ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Oluşturacağım kadromuz oynayacağı futbol ile futbol severlerin takdirini kazanacak ve başarılı bir takım olacağız. Şuana kadar bizlere destek veren tüm kurum amir ve çalışanlarına, iş adamlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Haydar Toprakçı