Dersimspor'un ilk transferi Kütahyaspor'da forma giyen 1994 doğumlu genç sağ kanat oyuncusu Fatih Bolat ile anlaşma sağlayarak renklerine bağladı.

Dersimspor'un 1. transferi Çorum doğumlu Fatih Bolat, Çorumspor, Ayvalıkgücü, Arsinspor son olarak da Kütahyaspor forması giymişti.

Dersimspor'un 2. transferi, Karacabeybirlikspor takımında forma giyen tecrübeli golcü İlhan Aslanoğlu ile anlaşarak renklerine bağladı.

Dersimspor'un 2. transferi İzmir doğumlu İlhan Aslanoğlu, Adanaspor, Siirtspor, Turgutluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Yozgatspor, Kırkhanspor, Menemenspor, Çatalcaspor, 1920 Maraşspor en son Karacabeyspor forması giymişti.

Dersimspor'un 3. transferi ise, transfer komitesi başkanı Oktay Can'ın girişimleri sonucu gerçekleşen Dersimspor'un eski futbolcusu Ulaş Sarı oldu.

Aslen Dersim'li olan Ulaş Sarı 1996 yılında Ümraniye'de doğdu.Geçen yıl takımımız formasıyla çıktığı 14 maçta 3 gol kaydeden futbolcu,sezon sonunda Beylerbeyispor'a transfer olmuştu.

Dersimspor'un 3. transferi Dersim'li Ulaş Sarı, Sitespor, Ümranyespor, Dersimspor en son olarak Beylerbeyi formaları giymişti.

Dersimspor'un 4. transferini Amedspor da forma giyen 2. lig deneyimi olan 29 yaşında ki orta saha oyuncusu Tekin Adar ı renklerine bağlayarak gerçekleştirdi.

Dersimspor'un 4. transferi Şirvan doğumlu Tekin Adar, Zara Ekinlispor, Güzelcespor, Batman Petrolspor, Sürmenespor, Gümüşhanespor, Amedspor formaları giymişti.

Transfer çalışmalarına devam eden Dersimspor, kadrolarında bulunan futbolcularından Volkan Dikmen, Haydar Çekirdek ve İbrahim Tokay İle Yollar Ayrılmıştır.

Dersimspor transfer çalışmalarına İstanbul'da devam ediyor.

KENAN KANDİL