Maç günü hava bulutluydu, bulutlu olan havayı Dersim'in 150 kişilik seyircisi ile Düzce'nin 7.000 kişilik seyircisiyle birlikte dağıtmışlardı.

Maç öncesinde Dersim seyircisi Dersim takımını tribüne, Düzce seyircisi de Düzce takımını Tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulunduktan sonra Dersim seyircisi Düzce takımını tribüne çağırmış, Düzce seyircisi de Dersim takımını tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulunmuşlardı.

Bu güzel görüntülerden sonra Düzce'nin 7.000 kişilik seyircisi hep birlikte Dersim seyircisine hoş geldin, Dersim seyircisi de 180 kişilik taraftarla, hep birlikte hoş bulduk demeleri güzel görüntülerden biriydi.

Maç bu güzel karelerle başlamış iki takım da güzel futbol sergilemişlerdi. Bu maçta Dersim takımı güzel oynamış bir frikik golüne yenilmişti. Kalecinin golde herhangi bir hatası yoktu. Ama golden sonra Dersim kalecisi ve takımı son 5. dakika yediği golden dolayı çok üzülmüşlerdi.

İzlediğim Silivri ve Düzce maçlarında eksiklik gördüğüm tek yön lider oyuncu olmamasında kaynaklı yenilgiler olmuştur. Aranan lider oyuncu bulunduğu takdirde Dersim hak ettiği en güzel yerde olacaktır.

Düzce maçının bitiş düdüğü çaldıktan sonra Dersim seyircisi güzel oyunu nedeniyle Dersim takımını tribüne çağırmış, takımın yarısı gelmiş, yarısı gelmemişti. Gelenler ise son 5. dakikada yediği golden dolayı çok üzüntülüydüler.

Dersim seyircisi daha sonra Düzce takımını tribüne çağırarak alkışlamış, Düzce seyircisi de Dersim takımını tribüne çağırarak alkışlamışlardı.

Dersim taraftarı Düzcespor'un Emektar futbolcusu için Direniş taraftar grubunun hazırlamış olduğu "MEKANIN CENNET OLSUN SAMET TURBİL" pankartını tribüne asarak sevgisini göstermeleri de en güzel karelerden biriydi.

Maç kardeşlik görüntüleriyle başlamış, Kardeşlik görüntüleriyle bitmiştir.

KENAN KANDİL