Dersim Akademispor Kulübü Atletizmde, Erkeklerde aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye’de Dersim adını duyurarak, hedef çıtasını yükselterek önümüzdeki birkaç yıl içinde, Avrupa hedefi olarak belirlemişti.

Atletizmde erkeklerde ses getiren Dersim Akademispor, Dersimli kızları da Atletizme katabilmek için çalışmalar başlatmış, yaptığı çalışmaların ilkini 2007 doğumlu Nurbahar Özdoğan’la almaya başladı.

Erzincan’da 21 ve 22.04.2018 tarihlerinde yapılan puanlı küçükler Bölge Atletizm yarışmalarına 16 ilden, toplam 190 sporcunun katıldığı yarışma sonunda Nurbahar Özdoğan Bölgede 3. olmayı başardı.

Dersim Akademispor kulübünün, Dersimli gençlerimiz ile çocuklarımız üzerinde yaptığı başarılı çalışmalarla özgüven kazandırarak, almış oldukları bu özgüvenle hedeflerine varacaklarına inanıyor ve güveniyorum.

Dersim Akademispor kulübü Atletlerinden Nurbahar Özdoğan ile yarışmaya hazırlayan kulübün Atletizm Antrenörü Murat Sağıroğlu’nu aldığı bu başarılı sonuçtan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

KENAN KANDİL