62 Pertekspor Başkanlığına Hakan Özer’in gelmesiyle birlikte BAL’da sürpriz bir çıkış yaparak adından söz ettiren Dersim takımı liderlik yarışında “ben de varım” dedi.

LİGİN 12. HAFTASINDA 62 PERTEKSPOR

62 Pertekspor ligin 10. Haftasına kadar oynadığı karşılaşmalarda 7 galibiyet, 3 beraberlik, attığı 25 gole karşılık kalesinde 3 gol yiyerek, ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı. Ligde mağlubiyeti bulunmayan 62 Pertekspor zirve yarışında 24 puanla 2. sırada bulunuyor.

Liderlik iddiasını sürdürmek isteyen 62 Pertekspor, Siverek Belediyespor’dan puan alarak, namağlup unvanını sürdürmekte istiyor.

Siverek Blediyespor ligin 6. haftasında 29.10.2017 tarihinde Pazar günü Tunceli deplasmanında seyircisiz oynanan karşılaşmada Dersimspor’a 2-1’lik skorla yenilmişti.

LİGİN 12. HAFTASINDA SİVEREK BELEDİYESPOR 

Şampiyonluk iddiasıyla BAL’a başlayan Siverek Belediyespor aldığı kötü sonuçlarla liderlik yarışından uzaklaştı. Ligin 10. haftasına kadar oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyeti bulunan Siverek Belediyespor attığı 13 gole karşılık, kalesinde 11 gol gördü. Siverek Belediyespor topladığı 15 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor.

Siverek Belediyespor’un, Pazar günü 62 Pertekspor’la oynayacağı müsabakadaki en büyük kozu Adıyaman maçında yediği kırmızı karttan dolayı 3 haftadır forma giyemeyen defans oyuncusu Mustafa Can bu haftaki karşılaşmada forma giyecek.  

62 Pertekspor Teknik Direktörü Erhan Koç zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada: “iyi başladığımız ligi, iyi bitirmek için son iki maçımızı da kazanmak istiyoruz. Siverek takımı da iyi oyuncularından kurulu bir takım. Hafta sonu oynanacak maçı hak eden ama her şeyden önce dostluğun kazanmasını diliyorum” dedi.

Siverek Belediyespor’la 10.12.2017 tarihinde Pazar günü deplasmanda oynanacak karşılaşmada, 62 Pertekspor’a başarılar diliyorum.

KENAN KANDİL