62 Pertekspor kulübü sosyal medya hesabında paylaşım yaparak teknik direktör Erhan Koç ile anlaştığını kamuoyuna duyurdu.

KAMUOYUNDA KONUŞULAN YENİ TRANSFER İDDİAALARI

62 Pertekspor’a yeni teknik direktör Erhan Koç’un gelmesiyle birlikte, eski yönetimin anlaştığı futbolcularla yollarının ayrılacağı şeklinde iddialar konuşulmaya başlandı.

Yeni teknik direktör Erhan Koç’un takımın başına getirilmesiyle birlikte, beraberinde 7 veya 8 futbolcuyu daha getireceği, bunların arasında Dersimspor’un 2014-2015 sezonunda şampiyonluk kadrosunda bulunan futbolcularında olduğu iddialarıydı.

Bu iddialardan birini Munzur Taraftar grubu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla duyurmasıydı. iddiaya göre Dersimspor’un 2014-2015 sezonu BAL ligi şampiyonluğu kadrosunda bulunan eski Dersimspor’un kalecisi Berkant’ı transfer ettiği iddialarıydı.

62 Pertekspor’un yeni yönetimi, Berkant’ın transferi ile ilgili kamuoyunda konuşulan iddiaları henüz doğrulamadı.

İDDİAA 62 PERTEKSPOR'UN ADI DEĞİŞİYOR MU?                                                         

Kamuoyunda konuşulan bir diğer iddianın ise 62 Pertekspor’un isim değişikliğine giderek, kulübün isminin 62 Dersimspor veya Dersimspor 62 olarak değiştirileceği şeklinde konuşulduğuydu.

62 Pertekspor yönetimi kamuoyunda konuşulan ve iddialara konu olan bilgilerle ilgili, bilgi kirliliğinin olmaması açısından kamuoyuna bir açıklama yapmalı.

KENAN KANDİL