Nazımiye ve Pülümür İlçesi ziyaretlerinin ardından il merkezinde partisinin seçim irtibat ofisini ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak burada partililere hitap etti.
Gelmeden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü kendisinin hemşehrilerine sevgi ve selamlarını ilettiğini söyleyen Toprak, "Ne mutlu ki Türkiye’nin ana muhalefet partisinin  lideri bu ilden çıkardık. Bu hepimizin gurur kaynağı. Böyle bir süreçte CHP ve genel muhalefetin başında Kılıçdaroğlu’nun olması çok büyük bir şanstır. Ülkenin kutuplaştığı bu dönemde kendisine oy vermeyenin terörist ilan edildiği bu dönemde çıkıp bu seksen iki milyonun bir arada tutmamız gerekir diyerek millet ittifakını kurdu.  Bir tarafta artık bu ülkeye barış gelmeli diyen millet ittifakı var diğer tarafta bana oy vermeyen teröristtir diyen tek adam rejimi var. Bu ülkenin sevgiye ihtiyacı var, kan dökülmemeye ihtiyacı var" dedi.
Adaylarının seçileceğine inandığını belirten Toprak, "Sayın Yusuf Kenan Aydın kardeşimiz burada inanıyorum ki belediye başkanı olarak çıkacak ve benim memleketim olan Tunceli’ye seçim bölgem olan İstanbul’u alıp kardeş belediye ilan edeceğiz. Tunceli’nin kadınının, esnafının ve çiftçisin ne üretimi varsa kooperatifler aracığı ile biz İstanbul halkına ulaştıracağız. Tunceli’ye bir çok iş imkanı oluşturacağız. Biz İzmir’de bunu yapıyoruz. İzmir’de köylünün ürünlerini kooperatifler yoluyla İzmirliye ulaştırıyoruz. Tunceli halkının CHP’li belediyeciliğine ihtiyacı var. Tunceli’nin işe ve aşa ihtiyacı var. 

toprak-(3).jpg
Her aday kıymetlidir fakat Türkiye yarı yarıya bölünmüş durumda. Türk insanı soğan kuyruklarında perişan olmuş. Artık bu ülkeyi çalmadan çırpmadan aydınlığa çıkarmamız lazım. Bu ülkenin her kuruş vergisini iş olarak dönmesi için önce yerel yönetimleri CHP'ye teslim edin değerli hemşehrilerim. Göreceksiniz dört buçuk yılda çok güzel yöneteceğiz. Bu ülkede hırsızlığı ve yolsuzluğu kaldıracağız. Yusuf Kenan Aydın kardeşimi sizlere sizleri de Allah’a emanet ediyorum" diye konuştu.

toprak-(1).jpg