Beyin kanaması geçiren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Bilsinler ki AKP'nin iktidardan gidişini görmeden ben de bu dünyadan öbür dünyaya gitmeyeceğim" dedi.

Başağrısı şikayetiyle gittiği Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde beyin kanaması geçirdiği belirlenen ve hemen ameliyata alınan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, “Rahatsızlığıma bazıları sevinmişlerdir. Ama bilsinler ki AKP'nin iktidardan gidişini görmeden ben de bu dünyadan öbür dünyaya gitmeyeceğim” dedi.

AK PARTİ'Yİ SÜREKLİ ELEŞTİRDİĞİN İÇİN GÜNAHIN ÇOK
Genç, ameliyat sonrası hastane odasında Hürriyet'e şunları anlattı:
“Spor yaparken ağaçlara da tırmanırım. Yine spor yaparken bindiğim dal kırılınca ben de düştüm. Bayılmışım. Yanımda kimse yoktu. Kendime geldikten sonra herhangi bir ağrı hissetmediğim için doktora da gitmedim. Ancak olaydan yaklaşık 1.5 ay sonra başağrılarım başladı. Geçen hafta TBMM kürsüsüne çıktığımda konuşmakta zorlandım. O yüzden konuşmamı kısa kestim. Aynı gün TBMM doktoruna gittim. Muayene edip şaka yollu, ‘Kamer Bey, Ak Parti'yi sürekli eleştirdiğin için günahın çok. Başın ondan ağrıyor' dedi. Bana ağrı kesici ilaçlar yazıp gönderdi. İlaçları kullanmaya başladım, fayda etmedi.

EŞİME BİLE HABER VEREMEDİM
Yakın arkadaşım Prof. Dr. Tarık Yazar'a baş ağrımı söyleyince birlikte hastaneye gittik. Tetkiklerim hızla yapıldı. Beyin kanaması geçirdiğimi söylediler ve hemen Prof. Dr. Nihat Egemen ve ekibi tarafından ameliyata alındım. Ameliyata girdiğimi eşime bile haber veremedim. Ameliyattan sonra kızımı görmek için yurtdışında olan eşime ‘Ben ameliyat oldum, merak edecek bir şeyim yok' dedim.”