CHP İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, “Tüm Türkiye’de olduğu ilimi İlimizde de partimizi iktidara taşıyacak olan gençlerimizi partimizle buluşturmak için çalışmalar yürütüyoruz. Şu an 25 gencimiz partimize katıldı. Dinamizmin temel kaynağı olan gençlerimizin katılımıyla ilimizde eksikliği yoğun şekilde hissedilen gençlik kolları yapılanmamızı da tamamlamış olduk” dedi.

Gençliğin partilerini sadece yerelde değil genelde de iktidara taşıyacaklarına inandıklarını ifade eden Çelik, “Bizler yerelde bu potansiyeli yakalamaya başladık. Genel başkanımızın memleketi olan ilimizde gençlerimizin partimizi özlemini duyduğumuz noktaya getireceğine olan inancım tamdır. Bunun gerçekleşmesi için de partimizin temel ilkelerini benimseyen, laik, demokratik hukuk devletini özümsemiş gençlerimize elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz; vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI TEZ, “İL BAŞKANIMIZ SAYIN ALİ MUSTAFA ÇELİK’İN EĞİTİMCİ KİMLİĞİ GENÇLİĞİN PARTİMİZE KATILMASINA ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Can Tez ise, İl Başkanları Ali Mustafa Çelik’in eğitimci kimliğinin gençlerin partiye katılmasına önemli rol oynadığını söyledi.

İl Başkanları Çelik’in her konuda gençlere destek verdiğini hatırlatan Tez, “Gençliğin eğitimsel ve çevresel anlamda zor zamanlardan geçtiği bu dönemde bir an olsun desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Çelik gençlerle kol kola yürüyor. İl başkanımızla birlikte genç üye sayımız 25 civarında arttı. Böylece daha önce zayıf durumda olan partimizin gençlik ayağı güçlendirilmiş oldu” dedi.

Gerek Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu gerekse de İl Başkanı Ali Mustafa Çelik’in temiz ve ahlaklı siyasete vurgu yaptığını belirten Tez, “Yeni dönemdeki ilk hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini ve evrensel değerlerini mahalle mahalle, ilçe ilçe, köy köy gezerek memleketimizin gençlerine anlatmak olacaktır. Yaşamakta olduğumuz bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizi bir an olsun kaybetmeden yola koyulacağız ve partimizi iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

Gençlerin hayalinin gelecek kaygısının olmadığı, işsizliğin, yoksulluğun ortadan kalktığı aydınlık bir Türkiye olduğunu dile getiren Tez, “Bu kapsamda desteğini bizden bir an olsun esirgemeyen Sayın Genel Başkanımıza ve İl Başkanımız Sayın Ali Mustafa Çelik’e gençliğimize verdiği değerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tez, gençleri CHP ailesine katılmaya ve üye olmaya beklediklerini de sözlerine ekledi.