2017 yılında ilimize Sağlık Müdürü olarak atanan ve 2019 yıllında da görevden alınan doktor Sercan Özaydın Ak Parti il başkanı olarak atandı.

SERCAN ÖZAYDIN KİMDİR?

1982 yılında Elazığ ilinde doğdu. 2001 yılında Elazığ Anadolu Lisesi, 2007 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mecburi hizmet için atandığı Erzurum ili ve ilçelerinde, birinci ve ikinci basamak sağlık kurum ve kuruluşlarında hekimlik ve idarecilik yaptı. Yine Sağlık Bakanlığının bünyesinde danışmanlık, eğitim ve koordinasyon hizmetleri kapsamında görevler aldı. Master'ını Sağlık Kurumları Yöneticiliği üzerine yapan Özaydın, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Bilimler ortaklığında bilimsel araştırma projeleri ve istatistiki çalışmalar yürüttü. 
2009-2014 yılları arasında yerel ve ulusal medya organlarında yayınlanmış çok sayıda inceleme ve çevirileri; yönetim, kamu idaresi, popüler bilim ve ilahiyat alanlarında makale ve köşe yazıları yayınlandı. Aynı zaman aralığında; kişisel gelişim, etkili iletişim, iş idaresi vb. konularda seminerler ve eğitimler verdi. 2017-2019 Yıllarında Tunceli İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. 

Sosyoloji lisans öğrenimine devam etmekte olan Özaydın, iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.