24 Haziran 2018 günü iki önemli seçim için sandık başına gidileceğinin belirtildiği CHP açıklamasında, “Bunlardan biri Cumhurbaşkanlığı seçimi olup adayımız Sayın Muharrem İnce’dir. Tercihiniz Demokratik Parlamenter rejime geri dönüş için mutlaka Sayın İNCE olmalıdır.

    İkinci seçim ise Milletvekilliği seçimidir. İlimizde 2 milletvekilliği için ayrıca oy kullanacaksanız. CHP’nin Milletvekili adayları 1.ci sırada Polat ŞAROĞLU,  ikinci sırada ise Mesut COŞKUN’dur.

    CHP’si Parlamentoda sağlayacağı çoğunluk ile Türkiye’nin geleceğine yön verecek, on altı yıl boyunca yaratılan tahribatlar birer birer onarılarak, ülkemiz her alanda aydınlık ve müreffeh yarınlara kavuşturulacaktır. Ülkemizin, Eğitim, Sağlık, Ekonomi, Dış Politika ve İç Barış konusunda gelindiği nokta hepimizin malumudur. Bunları teker teker ayrıntıları ile anlatmamıza gerek yok. Çünkü sizler bu olumsuzlukların tamamının mağduru olup bizzat sıkıntılarını günlük olarak yaşıyor ve hissediyorsunuz.

    Partimizin seçim bildirgesi popülizmden uzak, gerçeklere dayalı, insanlarımızın hak ettiği vaatlerden ibarettir. Ayrıca partimizin programı da Evrensel Sosyal Demokrat Partilerin yaptıkları ve yapması gerekenler neyse aynısıdır. Yıllardan beri siyasi hesaplar nedeniyle tahrip edilen iç barış, ülkemizin milli servetinin heba edilmesinin yanında on binlerce gencin kanını akıtmayı, nice yuvaları yıkmaya, anaların ağıtları ve dinmeyen gözyaşlarına neden olmuştur. Partimizin iktidarı ile bölgemize yeniden barış getirilecek, Emperyalist, Kapitalist, ülkelerin, böl, parçala, yönet politikalarına alet olunmayacak, Demokratik ve Adil bir yönetimle, Ülkemizin Etnik zenginliği olan Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Alevi, Sünni kardeşliği sonsuza dek yaşatılacaktır. Ülkemizde yaşam bulacak bu örnek Demokratik Birliktelik yönetim şekli, başta Ortadoğu olmak üzere birçok geri kalmış ve kalkınmakta olan çok etnik yapıya sahip ülkelere model yönetim biçimi olacak, Emperyalist ülkelerin boyunduruğundan birer birer kurtulmuş olacaklardır.

  İlimizde partimizin çıkaracağı iki milletvekili sizlerin ve ilimizin sorunlarını daha da yakinen takip etme ve sonuç almasına katkı sağlayacaktır. Sosyal Devlet olmanın gereği; bireysel menfaat yerine, toplumsal menfaate sorunlarımızın çözüme kavuşması bizleri daha mutlu kılacaktır.

    Siz Değerli hemşerilerimizin sandığa giderken duygularınızdan ve ayağı yere basmayan haksız ithamların etkisinden uzak, mantığınıza ve vicdanınızın sesine danışarak karar vereceğinizden en ufak şüphemiz yoktur” ifadelerine yer verildi.

chp-aday-tanitim-(3).jpg