Çelik, hem il başkanlığı hem de yerel seçimlere yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “19 yaşında üyelik kaydımı yaptırdığım Cumhuriyet Halk Partisi’ne 42 yaşımda il başkanı olarak layık görülmenin onurunu yaşamaktayım.

Atatürk ilke ve inkılaplarını kendine ilke edinmiş, Cumhuriyetin temel değerlerine inanmış ve gönül vermiş biri olarak, hak, hukuk, adalet duygularıyla partime hizmet etmek benim için bir onurdur.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarımıza başlamış durumdayız. Bu seçim sürecinde kadın kollarımız ve gençlik kollarımız bizim lokomotifimiz olacaktır. İlimizin sorunlarını, bu kentte yaşayan biri olarak gayet iyi bilmekteyim. Bu bağlamda, seçimlere hazırlanırken halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek projelerle çalışmalarımız devam etmektedir.

Tunceli halkının bizden beklentilerinin farkındayız. Bu amaçla da başkan adayımız tüm halkı kucaklayacak, kimseyi ayırmadan tarafsızlık ilkesiyle hareket edecek ve modern belediyecilik anlayışıyla, hepimizin belediyesi, hepimizin başkanı bir aday olacaktır. Tek amacımız yerel seçimlerde başarılı olmak ve seçimi kazanmaktır.

Görev sürem boyunca, il örgütü ve ilçe örgütleri ile beraber partimizi daha da büyütmek amacıyla, özellikle kadınlarımızı ve gençlerimizi partimizde görmek bizler için daha umut verici olacaktır.”