Ancak Genç, “Ölürsem öteki dünyada ölmezsem bu dünyada hesap soracağım” dedi. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ise Genç’in linç edilmek istendiğini söyledi.

Meclis’te yaşanan kavganın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Genç, sözlerine TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’i eleştirerek başladı ve “Şahin, Erdoğan’dan çok korkuyor. Allah’tan o kadar korkmaz” dedi.

Parlamento'da can güvenliğinin kalmadığını belirten Genç, “Bana bir şey olursa sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ölürsem başka ama damarımda hareket edebilen bir kan damlası bile kalsa karşılığını çok ağır, onların tahmin edemeyeceği kadar ağır veririm” şeklinde konuştu.

“Onlar memleketi soymasınlar, hırsızlık yapmasınlar ben de söylemeyeyim” diyen Genç, ülkenin talan edildiğini ve buna çok üzüldüğünü söyledi.

Kıt’a sahanlığımıza giriyorlar

MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır ise düzenlediği basın toplantısında AK Parti'yi 100 kişiyle Kamer Genç’i linç etmeye çalışmakla suçladı. “Bu olaylar hep bizim mıntıkamızda oluyor, kıt’a sahanlığımıza giriyorlar” diyen Şandır, “Bıraksaydık Kamer Genç’i linç edeceklerdi. Genç’i de tasvip etmiyoruz ama kendisine yapılanları da doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

Suçüstü yakalandılar

AK Parti’nin kendini kurtarmak için Türkiye’yi ateşe attığını ileri süren Şandır, dün kabul edilen 8. madde ile siyasi bölücülüğün suç olmaktan çıkarıldığını söyledi. Bunun Anayasa’nın 3. maddesini ihlal etmek anlamına geldiğini belirten Şandır, “Kirli pazarlıklarla PKK’nin isteklerini tek tek gerçekleştirmektedirler. Dün suçüstü yakalanmışlardır. Oylamada AKP ile BDP’nin yol arkadaşlıkları ortaya çıkmıştır. BDP ‘evet’ oyu vermiştir” dedi.

Ermenistan ile imzalanan protokollerin de geri alınması gerektiğini savunan Şandır, bunların TBMM’yi kirlettiğini, atalarımıza ‘katil’ denilmesine kapı aralandığını söyledi. 

kamer_bey_kavga4.jpg

 

kamer_bey_kavga3.jpg

 

kamer_bey_kavga2.jpg

 

kamer_bey_kavga1.jpg

 

kamer_bey_kavga.jpg