HABER: SERHAT OZAN YILDIRIM

Okuduğu “tatlım tatlım “adlı şarkıyla ünlü sanatçı Hadise’nin dikkatini çeken Burkay Aydın gazetemize açıklamalarda bulundu.

1991 yılında Adana Seyhan doğumlu olduğunu belirten Aydın, aslen Dersim kökenli olduğunu söyledi.

İşte, Burkay Aydın’ın müzikle tanışması ve “O Ses Türkiye” yarışmasına uzanan öyküsü:

“MÜZİKLE TANIŞMAM”

Müzik ile tanışmam biraz çelişkili diyebilirim. Önceleri Rap müzik ile uğraşıyordum. Daha sonra gitar çalan bir arkadaşımla parkta buluşarak videolar çekerek sosyal medyaya yüklemeye başladık. Yine sosyal medya hesaplarından sanatçıları takip etmeye başladım. Bütün bu süreçte fantezi popa yöneldim. Kafelerde gitar eşliğinde müzik yapmaya başladık. Baktık güzel gidiyor sonra repertuar çalışmaya başladık ve daha büyük mekanlarda çıkmaya başladık.

“TV KANALINDA SOLİSTLİK YAPTIM”

Müzikle amatörce uğraşırken, Adana Koza TV bizi aradı. TV kanalında “Mavi Boncuk” isimli programda solistlik yapmaya başladım. Sonra güzel teklifler gelmeye başladı. Bu süreçte Show TV’de kapışma yarışmasına katıldım ve güzel ilgi yakaladım. Adana’da güzel bir çevrem oluştu.

“O SES TÜRKİYE’ DE DEVAM EDİYORUM”

Yarışmaya katılmam bir arkadaşımın teşviki ile oldu. Elemelerden geçerek programa çıkmaya hak kazandım. Şimdi O Ses Türkiye yarışmasında devam ediyorum. Ben de enerjik tavırlarımla kendimi kabullendirdim.

“MURAT BOZ İLE DÜET YAPACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ”

Murat Boz’la düet yapacağım aklıma bile gelmezdi. Bu benim için bir fırsat; bir deneyim oldu. Profesyonel bir sanatçıyla düet yapmak mutlu etti beni. Karşımda çok profesyonel sanatçılar vardı. Onların önünde daha bir deneyim oldu benim için anlatılmaz yaşanır diyorum.