“Munzur Özgür Aksın!” konseri düzenlendi.
Seyit Rıza Meydanı’nda düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte Moğollar, Niyazi Koyuncu ve Hatay Medeniyetler Korosu sahne aldı.
Moğollar ve Niyazi Koyuncu’nun sahne almasının ardından konuşan CHP Milletvekili Gürsel Erol, “Tunceli, Dersim toprakları barışın, özgürlüğün, laik yaşamın, Cumhuriyetin kentidir” dedi.

img_0554.jpg
Türkiye’nin ve dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın herkesin kente bir vefa borcu olduğunu belirten Erol, “O vefa borcu da HES’lere karşı çıkmak; engel olmaktır. Çünkü biz yalnızca insan yaşamına değil aynı zamanda doğanın yaşam hakkına da saygı duyarız. Munzur sadece bir vadi değildir. Munzur bu toplumun Munzur Babasıdır. Munzur’a adak adar, kurbanlar keser, yeminler ederiz. Munzur’a sahip çıkacağız. Bu talebimiz ideolojik bir talep değil. İnançlarımıza sahip çıkma talebidir” diye konuştu.
Milletvekilliği sürecince kenti en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ifade eden Gürsel Erol, 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’dan aday gösterildiğini ifade ederek, en kısa sürede kentte seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.
Etkinlik, Hatay Medeniyetler Korosu’nun sahne almasının ardından sona erdi

img_0456.jpg

img_0607.jpg

img_0597.jpg

img_0556.jpg