34 sanatçının eserlerinin bir hafta boyunca sergileneceği “Gesam Üyeleri Tunceli Sergisi”nin açılışı, Tunceli Vali Yardımcısı Akın Zor, GESAM Yönetim Kurulu Üyesi Nezih Demirtepe, Munzur Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Aşkın, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Hakan Ulaşoğlu ve eser sahibi sanatçıların katılımıyla gerçekleştirildi.

Tunceli Vali Yardımcısı Akın Zor, sergi nedeniyle katılımcılara teşekkür ederken, GESAM Yönetim Kurulu Üyesi Nezih Demirtepe ise; 2017 yılında Manisa’dan başlamak üzere il sergileri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yurt içi sergilerinin yanı sıra her yıl yurt dışında da iki sergi gerçekleştirdiklerini belirten Demirtepe, bir hafta açık kalacak olan sergiye tüm sanatseverleri beklediklerini dile getirdi.

Katılımcılara sergideki resimler hakkında bilgi verildikten sonra sergiye katılan sanatçılara Vali Yardımcısı Akın Zor tarafından teşekkür belgesi verildi.

GESAM Yönetim Kurulu Üyesi Nezih Demirtepe’nin Vali Yardımcısı Zor’a plaket vermesiyle devam eden açılış, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

gesam-(3).jpg