ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi bünyesinde, ihtiyaç sahibi gençler, çocuklar ve aileleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Gençlik Merkezi görevlileri, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde 12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası dolayısıyla kentteki yoksul aileler, çocuklar ve gençlere yardım ulaştırmak amacıyla harekete geçti.

Bu kapsamda "El ele gönül gönüle" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasıyla bağışçılardan çeşitli kıyafet ve eşya toplandı.

Gençlik Merkezi'nde bir araya getirilen kıyafetler ve eşya, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Merkezin gençlik liderlerinden Sümeyya Koçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederek, "İhtiyaç sahibi gençler ve çocuklarımız ile aileleri için başlattığımız yardım kampanyasına esnafımız, vatandaşımız büyük destek oldu. Vatandaşlarımız imkanları dahilinde bot, mont, çanta ve ayakkabı gibi kıyafetler ile bebek bezi gibi çeşitli eşyayı merkezimize getirerek kampanyamıza destek oldu. Bizler de bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız." dedi.

Gençlik merkezi liderlerinden Sena İnce de "Kampanyamızı gençlerimizle başlattık. Kampanyamızı esnafımıza, vatandaşlarımıza duyurduk, sağ olsunlar destek oldular. Gelen yardımlar için merkezimizde bir oda oluşturduk. İhtiyaç sahibi ailelerimizi ve gençlerimizi tespit edip onları merkezimizde misafir edip ihtiyaçlarını karşılayacağız." ifadesini kullandı.