Şaroğlu Otelde yaşlılar için verilen öğle yemeğinde, ev sahipliğini Vali Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in yaptığı, Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya ve Akın Zor, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici eşlik ederken, TOKİ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Munzur Özel Bakım Merkezi’nden yaşlılar ile Mazgirt’ten gelen yaşlı vatandaşlar konuk oldular.

Katılımcıların Yaşlılar Haftasını kutlayan Vali Sonel,  “Bizler her zaman sizlerin mutluluğu ve huzuru için yanınızdayız” diyerek “Yaşlı çınarlarımızla, dedelerimiz ve ninelerimiz ile bir arada bulunmak bizler için onur vericidir. Onlarla hasbi hal edip, onların halini hatırlarını soruyoruz, tecrübelerinden istifade ediyoruz. Her fırsatta yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Onların hem hayır dualarını hem de gönüllerini alıyoruz.

Dede ve ninelerimize huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur. Bizler, yaşlılarımızı, engeli olan vatandaşlarımızı, yetim öksüz çocuklarımızı sadece yılın belirli gün ve haftalarında değil, her daim onları hatırlayıp her zaman onların yanında oluyoruz” dedi.                                      

Etkinliğe katılan yaşlılar davetinden ötürü Vali Sonel’e teşekkür etti.