Gençlik Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Osman Kaymak, kurumda incelemelerde bulundu ve kurum tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara’dan bilgi aldı.

Vali Kaymak kurum ziyaretinin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara ile birlikte yarı olimpik yüzme havuzunu gezerek incelemelerde bulundu.

Havuz hakkında ilgililerden bilgi alan Vali Kaymak “Halkımız ve sporcular bu tesisin bitmesini sabırsızlıkla bekliyor. Biz de zaman zaman inşaatın aşamalarını kontrol ederek incelemelerde bulunuyoruz. Halkımızın spora çok yaktın oluşundan dolayı İlimizde son zamanda spor alanında büyük yatırımlar yapıldı. İl ve ilçelerimizde spora olan yatırımlara hız verdik. Spor alanları ilimizde sporun ne kadar ön planda olduğunu ve yatırımların bu yönde hız kesmeden devam ettiği ortadadır. Bizler devletin yetkilileri olarak vatandaşlarımızı seviyoruz ve hizmet noktasında var gücümüzle mücadele ediyoruz. Huzur ve güvenin sağlanması, barış ortamının oluşması için vatandaşlarımıza büyük iş düşmektedir. Bu bağlamda vatandaşlarımızla bir olup, tek yürek olup ilimizin daha iyi seviyelere gelmesi, gelişip büyümesi için beraber mücadele edeceğiz ”dedi.