7 Aralık günü kalp krizi geçiren ve helikopterle kaldırıldığı Elazığ’da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Ali Tütmez’ in cenazesi, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen törende konuşan EMEP İl Başkanı Mustafa Taşkale, Tütmez’i her zaman onurlu duruşu ve dürüstlüğüyle hatırlayacaklarını belirterek, “Son kongremizde merkez ilçe yöneticiliğini gönüllü olarak tekrardan kabul etmişti. Onun için ne kadar iyi ve güzel kelimeyi sarf etsek yetersiz kalacaktır. Dürüstlüğünü tarif edecek olacak olursak parmakla göstereceğimiz kişilerden biridir. O her zaman mütevazi kişiliğiyle, alçak gönüllüğüyle herkese örnek olmuş bir dostumuzdur. Herkesin evinin duvarına Ali yoldaşımızın boya fırçası değmiştir kesinlikle. Mücadelesi önünde saygıyla eğiliyoruz ve başta ailesine sonra tüm sevdiklerine sabır diliyoruz” dedi.

Eşi ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninin adından Tütmez’in naaşı, Cumhuriyet (Gazik) Mahallesi’nde toprağa verildi.

ic-004.jpg