Tunceli TSO Başkanı Zeynel Açıkgöz, başkan yardımcıları Hasan Hüseyin Coşkun ve Ali Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Güntaş, Genel Sekreter Veli Güngörmüş ile Hüseyin Cengiz katıldı.

Tunceli’nin ekonomik ve sosyal sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, ilde hayata geçirilmesi planlanan turizm, tarım ve hayvancılık projeleri de görüşüldü.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden bir önceki TTSO Başkanı Yusuf Cengiz döneminde yapımına başlanan ve hazırlanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilen TOBB Tunceli Yusuf Cengiz Kız Yurdu’na ilişkin görüşmelerin de yapıldığı toplantıda,  yurdun iç teşrifat çalışmalarının tamamlanmasının ardından açılışının gerçekleştirilmesi yönünde karar alındı.

Görüşme sırasında Tunceli’deki esnafların yaşadığı sıkıntıları ilgiyle dinleyen ve çözümü noktasında elinden geleni yapacağını belirten Hisarcıklıoğlu, TOBB Tunceli Yusuf Cengiz Kız Yurdu’nun çalışmalarını da yakından takip edeceğini söyledi.

Ziyaret sonrasında Hisarcıklıoğlu’na Munzur Çayı’nın bulunduğu bir tablo hediye eden Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

242a64d5-c164-4e3a-9f2b-9a561d7acb68.jpg

ccf19cde-43ef-40a6-826b-aa7cfd584da3.jpg