SESDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Altan, Habibler Cemevi'ne yapılan hain saldırıyı kınadı

Sultangazi Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (SESDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Altan, yaptığı yazılı basın açıklamasında geçtiğimiz gün İstanbul Sultangazi’deki Habibler Cemevi'ne gece yarısı yapılan hain saldırıyı kınadı.

SESDER yönetim Kurulu Başkanı Altan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Geçtiğimiz gece İlçemizde Alevi kadeşlerimize hizmet veren Habipler Cemevine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce hanince saldırıda bulunulduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Yıllarca aynı sofrada lokmalarını paylaştığımız Alevi kardeşlerimize yönelik bu menfur saldırıyı yapan kişi veya kişileri kınıyor Cemevi Başkanı Sayın Yılmaz Başer Bey’in şahsında Alevi cemaatine ve Alevi kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.

Olayın fail ya da faillerinin en kısa sürede yakalanacağını ümit ediyor, birliğimizi bozmaya kalkışan ellerin milletimizi var eden güçlü temelleri yıkamayacağını bir kez daha yinelemek istiyorum. Bizler SESDER Üyeleri olarak huzurumuza mani olanların karşısında olacak ve  Sultangazimiz de birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz.”

KAYNAK : Sultangazigazetesi.com