Rektör İpek yeniden atanmasına ilişkin bir teşekkür mesajı yayımladı.

Aralarında Munzur Üniversitesi'nin de bulunduğu 5 üniversiteye ilişkin rektör atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. Munzur Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ubeyde İpek yeniden atandı. Rektör İpek, atanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

İpek mesajında şunları kaydetti: "Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın teklifi ve desteği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile ikinci defa Munzur Üniversitesi rektörlüğüne atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşamaktayım.

Görev yaptığım geçen 4 yıllık süre içerisinde üniversitemizin bilimsel araştırma alt yapısı, akademisyen profili, yayın kalitesi ve sayısı olarak gelişim göstermesi adına birçok faaliyet yürütüldü. Kısa süre içerisinde üniversitemizin uluslararası yayın sıralamalarında ülke genelinde önemli başarılar elde etmesi hepimiz için sevinç kaynağı oldu. Önümüzdeki dönemde de üniversitemizin yürütülen nitelikli araştırma projesi sayısı ve mezunların yüksek istihdam edilme oranı ile ülkemizin önde gelen üniversiteleri arasında yerini alması hedefi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlere bu hedefleri gerçekleştirebilme imkânı veren başta Cumhurbaşkanımıza, YÖK Başkanımıza, icra ettiğimiz tüm faaliyetlerde her zaman desteğini hissettiğimiz Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."