Haber: Serhat Ozan YILDIRIM

Seyit Rıza Meydanı’na park edilen tırdaki gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, gibi yardım malzemeleri lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı.

Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler Uzmanı Sinan Aras yaptığı açıklamada, “Bugün iyilik tırımızla beraber Tunceli’deyiz. Tırımızla koli koli mutluluk dağıtmaya devam ediyoruz. Tunceli’de vakfımıza kayıtlı aileler için geldik. Ailelerimiz gıda, kırtasiye ve giysi ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyorlar” dedi.

 Gönüllülüğün öneminden bahseden Aras, “Ailelerimizle burada çok güzel etkinlik yapıyoruz. Gönüllü olmak bizim için çok önemli. LÖSEV’in bu sene 20’inci yılı. Hedefimiz 5 milyon gönüllüye ulaşmak. Gönüllülük bir yerde fiziken bulunma durumu değil bir kan duyurusunu arkadaşlarınızla paylaşmanız bile bizim için çok önemli” diye konuştu.

Aras “Tunceli’den sonraki durağımız Bitlis, Bingöl, Muş, Siirt ve Van olacaktır. Gazeteniz aracılığı ile Tunceli Halkına şöyle seslenmiş olayım; Tunceli’de lösemi ve kanser tedavisi görüp bizlerden haberi olmayanlar www.lösev.org.tr adresinden LÖSEV’i ziyaret edebilir ve +90 312 447 06 60 numaralı iletişim hattından kayıtlarını oluşturabilirler” şeklinde konuştu.