10 günden bu yana haber alınamayan ve baraj gölünde arama çalışması yapılan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikincisi sınıf öğrencisi Gülistan Doku'nun Atatürk Mahallesi’nde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdundaki odasında intihar mektubu bulunduğu iddia edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan edinilen bilgilerde ise; Dinar Köprüsü çevresinde başlatılan ve geniş bir alanda devam eden arama çalışmalarında da Gülistan’a ait bir makas ile bazı notlar bulunduğu belirtildi.

5 Ocak'tan itibaren haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmalarına devam ediliyor. Uzunçayır Barajı Dinar Köprüsü mevkiindeki çalışmalara Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ'dan dalgıç polisler ve gönüllüler katılıyor.

İNTİHAR MEKTUBU MUAMMASI

Kayıp Gülistan Doku’yu arama çalışmaları devam ederken Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı kaynakları Doku’nun kaldığı odada bir intihar mektubu bulunduğu bilgisini paylaştı.

Başsavcılıktan edinilen bilgilerde, Uzunçayır Baraj Gölü Dinar Köprüsü çevresinde ise dalgıçlar tarafından Gülistan'a ait el yazısının olduğu değerlendirilen notlar, ismi yazılı reçete ile olaydan bir kaç gün önce arkadaşından aldığı belirlenen bir makas bulunduğu öğrenildi.

Bulunan materyaller incelenmek üzeri kriminale gönderilirken, kayıp üniversiteliyi arama çalışmalarını yakınları da takip etti.