18 Kasım tarihinde “Eğitime Destek” gecesi düzenleneceği ve sağlanacak gelirin öğrencilere burs olarak verileceğinin belirtildiği açıklamada destek için yapılabilecekler şöyle sıralandı:

Gece biletlerinden alarak destek olabilirsiniz,

Burs için BAĞIŞ yapabilirsiniz,

Bağış olarak sponsor olabilirsiniz.  1000 TL ve üzeri katkı sağlayacak destekçilere 2 bilet karşılıksız veriliyor. Yurtiçi ve yurtdışı destekleriniz için TL ve EURO hesap numaraları verilecek.

İsteyen için ihtiyaç sahibi öğrenciyle direkt iletişim sağlanıp öğrenciye bursu siz verebilirsiniz. Burs, aylık en az 200 TL olmalı. İsterseniz birkaç kişi birleşip öğrenciye burs desteği sağlayabilirsiniz.

BURS BAŞVURU EVRAKLARI -

1- OKUL BİLGİLERİ ( Okulu, Bölümü ve öğrenci kimlik bilgileri )

2- Aile Nüfus kayıt belgesi (Nüfus Müdürlüğünden)

3- Aile Durumu Bilgi ve Belgeleri ( Anne-Baba yaşıyor mu, Ayrı mı, Okuyan başka kardeş var mı, Ailenin Gelir ve geçim durumu, Gelir Durumunu gösteren belgeler -Vergi levhası ve Bordro gibi-

Bütün bilgi ve belgeler en geç 25 Kasım’a kadar elimizde olacak şekilde hazırlanmalı bunun için en kısa zamanda gerekli adres verilecektir.

Önemli NOT: Verilen bilgi ve belgeler titizlikle incelenecektir. Vereceğimiz bursun gerçekten doğru kişiye gitmesi için bilgi ve belgelerin doğruluğu önemlidir. Doğru olmayan bilgi ve belge verenlere kesinlikle BURS verilmeyecektir.

Not: kısıtlı burs dolayısıyla ilçemiz öncelikli burs verecektir derneğimiz.