Türkiye Ziraat Kupası Galatasaray Dersimspor Türk Telekom Arena’da ki karşılaşmasına sayılı günler kala İstanbul’da bulunan Dersimspor İstanbul Temsilcileri, Ahmet Emre Çavuş’u ziyaret etti. Gazi Mahallesi'nde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesinden omuriliğine isabet etmesi sonucu göğüsten alt tarafı felç olan 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş, bir yılı aşkındır Cerrahpaşa Üniversite Hastanesinde sürdürülen tedavinin ardından Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavisine devam ediyor.

Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören Ahmet Emre Çavuş, Dersimspor temsilcilerini karşısında görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı ve organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarına teşekkür etti.

Ahmet Emre Çavuş ve yakınları, Dersimspor İstanbul Temsilcisi Yılmaz Demirel ve Serdar Gök ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ahmet Emre Çavuş’a 62 numaralı forma hediye edildi. Ahmet Emre Çavuş’u umduğundan iyi bulduğunu anlatan Dersimspor İstanbul Temsilcisi Yılmaz Demirel, "Buraya Ahmet Emre Çavuş’a destek vermek için geldim. İçeri girdiğimizde onu mutlu görmek, enerjik görmek açıkçası beni çok mutlu etti. Umuyorum bir daha ki görüşmemizi evinde yapacağız” dedi.

Dersimspor İstanbul Temsilcilerinin ziyaretinin kendisine büyük moral ve güç verdiğini anlatan Ahmet Emre Çavuş, "Dersimspor temsilcilerini burada görmek çok güzel. İnşallah iyileştikten sonra Dersimspor yöneticilerini mekanlarında ziyaret ederek yeniden bir araya geliriz" diye konuştu.

http://yasamgazetesi.net