Dersimspor, Galatasaray maçı için çok sayıda taraftar Dersimsporu desteklemek için 25.10.2016 tarihinde Türk Telekom Arenada olacaklar.

Biletler satışa çıkmış olmasına rağmen maça gelmek isteyen taraftarlar maç bileti bulamamaktan dolayı isyan etmektedirler.

Bilet satışları konusunda Dersimspor yönetiminin kamuoyunu aydınlatmaması taraftarlar arasında endişe yaratarak üzmüştür.

Dersimspor adına açıklamaları taraftar grupları ile kişilerin bilgilendirmesi Dersimspor yönetiminin bir eksikliği olarak açıkça görülmektedir.

Bilet konusunda yaptığım araştırmalarda tüm biletlerin Dersimspor yönetimince alındığı ve bilet satışını Dersimspor kulübü tarafında yapılacağı şeklinde bilgi verilmiştir. Böyle bir durum söz konusuysa Dersimspor kulübü bu konuda kamuoyunu neden bilgilendirmiyor.

Konuştuğum Dersimspor taraftarları biletlerin nereden ve nasıl alınacağı konusunda endişe içinde maça gidememe korkusu yaşamaktadırlar.

Yönetim, Bilgi kirliliğini önleyerek bilet kontenjanını ve biletlerin nerede alınacağı konusunda kamuoyuna bir an önce açıklama yapmalıdır.

Yine yaptığım araştırmalarda bilet kontenjanı 2,600 civarında olduğu konusunda bilgi verildi, eğer bu doğruysa tek maçlık bir kupa maçında bu rakamın olması rakip takımlara haksızlıktır. çünkü bu maç tek maçlık bir maçtır. Böyle bir maçın ev sahibi takımı olmamalı, taraftarlara eşit şekilde yer vermelidir.

Yine yaptığım araştırmalarda yönetim bilet sayısını on bine çıkartmak  için Galatasaray kulübü ile görüşmelerin yapıldığı konusunda bilgiler verilmiştir.

YÖNETİM BİLETLERİN NASIL VE NEREDE SATILACAĞI KONUSUNDA BİLGİ KİRLİLİĞİNİ ÖNLEYEREK KAMUOYUNU BİR AN ÖNCE AÇIKLAMA YAPARAK ENDİŞELERİ GİDERMELİDİR.

Kenan KANDİL