Konuya ilişkin belediye binası önünde yapılan açıklamaya, CHP Milletvekili Adayları Polat Şaroğlu, Mesut Coşkun, İl Başkanı Şükrü Kılıç ile partililer katıldı.

Açıklamada konuşan İl Başkanı Şükrü Kılıç, “Atatürk Mahallesi’nde asmış olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi’ne ait bayrak, flama, genel başkanımız ile milletvekili adaylarımızın resimleri gece yarısı korsan şekilde indirilmiştir” dedi.

Kendilerine bayrakların led lambalara zarar verdiği için kaldırıldığının söylendiğini belirten Kılıç, “Ak Parti bayrakları led’lere zarar vermiyor da CHP bayrakları mı zarar veriyor. Tüm trafolara Ak Parti afişleri asıldı. İş Kur tarafından işe alınan bayanlar tarafından CHP afişleri sökülerek yerine Ak Parti afişleri asılıyor” diye konuştu.

İlde yapılan ihaleler, İş Kur alımları konusunda partilerine çok sayıda şikayet geldiğini kaydeden Kılıç, “Bizler bu konularda adil bir yöntem uygulanmasını istiyoruz. Alımlarda Ak Partililere öncelik veriliyor. Kimilerine de Ak Parti’ye verdikleri oyları fotoğraflayarak kendilerine getirmeleri halinde işe alınacakları söylenmiş. Ayrıca kömür yardımları, market alışveriş çekleri seçim sürecinde artmıştır” şeklinde konuştu.

Validen milletvekili adayları için bir hafta önce randevu talep ettiklerini ancak kendilerine randevu verilmediğini iddia eden İl Başkanı Kılıç, “Sayın valimizden hakkaniyetli bir tutum içinde olmasını bekliyoruz” dedi.

pggg.jpg