İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, bir süre önce tedavi gördüğü hastanede vefat eden Hozat Cemevi Başkanı Murat Küçük’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Bozkurt ve ASDEP personelinin refakat ettiği taziye ziyaretinde İl Müdürü Murat Küçük’ün eşi ve çocuklarıyla bir süre sohbet edip başsağlığı diledi.

Bildirici, Küçük’ün Hozat için önemli bir insan olduğunu, çevresinde sevilen ve sayılan, güler yüzlülüğü ile tanınan örnek bir şahsiyet olduğunu ve erken yaşta ölümüyle sevenlerini üzüntüye boğduğunu belirterek, “Takdiri İlahi, bu gün sizleri ziyaret ederek acınızı paylaşmak istedik. Murat Küçük’ün mekanı cennet olsun ruhu şad olsun sizlere de sabırlar diliyorum” dedi.

İl Müdürü ve beraberindekiler daha sonra 1996 yılında Erzincan’da vatani görevini yaparken şehit düşen Er Sinan Kılıçarslan’ın babası Hüseyin Kılıçarslan’ı evinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, “Bizler kurum olarak sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in talimatları doğrultusunda Tunceli Merkez ve Köylerinde, İlçelerimiz ve köylerimizde yaşayan dezavantajlı durumdaki ailelerimizi, şehit aileleri ve gazilerimizi, engelli ailelerimizi ziyaret ederek varsa sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Sorunların çözümü noktasında ailelere yardımcı olmak üzere ekiplerimizle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu gün bu kapsamda Hozat İlçemize ziyaret gerçekleştirdik” diye konuştu.

Bildirici, ilçe ziyareti kapsamında Kıbrıs Gazisi Celal Kaya’yı da evinde ziyaret etti.