Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından konulan 100 günlük icraat programı kapsamında 100 gün içinde bin 400 haneyi ziyaret ederek ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için ASDEP Personeli ile Hozat İlçesi’ne bağlı köylerde alan taramalarına başladı.

Hafta başında Hozat İlçesi Kalecik Köyü’nden başlayan ziyaretlere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici de personelle birlikte katıldı.

Alan taramalarına ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, “Bildiğiniz üzere Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 3 Ağustos 2018 tarihinde açıklanan 100 günlük icraat programında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi amacıyla hane ziyaretleriyle ilgili bizlere bir hedef koymuştur. Bizler Ocak 2018 tarihinden itibaren hane ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Zor şartlar altında gece gündüz demeden personelimiz alanda çalışıyor. Ocak 2018 tarihinden itibaren Pülümür İlçemizde 335, Nazımiye İlçemizde 351, Mazgirt İlçemizde 937, Pertek İlçemizde 1087, merkezde 339 ve Hozat İlçemizde 150 olmak üzere toplamda 3 bin 199 hane ziyareti gerçekleştirerek ailelerimizin sorunlarını dinleyerek ihtiyaçlarını tespit ettik. Ayrıca Ramazan ayı boyunca da oluşturduğumuz ekiplerle de yaklaşık 600 hane ziyareti yaparak ailelerimizin sorunlarını dinlemiş ihtiyaçlarını belirlemiştik. Sorunların çözümü noktasında ailelerimize danışmanlık yapıyoruz. İhtiyaçlarının giderilebilmesi amacıyla gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şimdi önümüzde bir hedefimiz daha var. 100 günlük süreçte bin 400 ailemizi daha ziyaret ederek sorunlarını dinleyecek ihtiyaçlarını belirleyeceğiz” dedi.

100-gunluk-icraata-(2).jpg