20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuara ilimizden de çeşitli sektörlerden üretim yapan TTSO’ya kayıtlı 4 üretici firmamızın katılım sağladığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, “YÖREX,  Anadolu kültürünün yakından tanınması için önemli bir fuar. Önemli bir buluşma noktası haline gelen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatları ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen fuar kapsamında, Anadolu’nun binlerce yıllık geçmişe sahip el emeği göz nuru değerleri; yedi bölgemizden coğrafi işaretli ürünler, aynı çatı altında bir araya gelmiş bulunuyor. Bizlerde Tunceli TSO olarak odamıza kayıtlı dört üretici firmamızla fuara katılım sağladık” dedi.

Açıkgöz, çalışmada emeği geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Antalya Ticaret Borsası yetkililerine ayrıca FKA Malatya merkez ve Tunceli ofisine, fuar alanında stantta emeği geçen çalışanlara, katılım sağlayan üretici firmalarımız ile oda yönetim kurulu ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

YÖREX 11. Yöresel Ürünler Fuarı’na girişler ücretsiz olup fuar takvimi boyunca her gün 10.00-20.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

(Haber Merkezi)