VAN (AA) - Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki şehit yakınları ile engelli ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her bayram mahalleleri dolaşarak yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Akman, bu bayramda da ziyaretlerini sürdürdü.

Bayramın ilk gününü şehit yakınları ile engelli, yaşlı ve hastalara ayıran Akman, bayram namazının ardından Abdurrahmangazi, Altıntepe, Seyrantepe, Beyüzümü ve Akköprü mahallelerine giderek şehit aileleriyle bir araya geldi.

Daha sonra engelli, yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret eden Akman, çiçek verip, tatlısı ikram ettiği ailelerin bayramını kutladı, taleplerini dinledi.

Her zaman ailelerin yanında olduklarını, onları önemsediklerini belirten Akman, "Hepimizin üzerinde farz olan görevlerimiz var. Bu sadece bayram gibi özel günlere mahsus bir şey değildir. Normal günlerde de fırsat buldukça bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Evden çıkamayan hasta ve yaşlılarımız var. Onların gönlünü almak ve hayır dualarında yer bulmak için evlerinde ziyarette bulunduk. Özellikle, toplumun temel taşı niteliğinde olan yaşlılarımızı ziyaret ederken, onların hayati tecrübelerinden yararlanma fırsatımız da doğuyor. Kendilerine Allah'tan uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Hasta olan kardeşlerimize de hayırlı şifalar diliyorum." dedi.