MUŞ (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Muş Temsilcisi Oğuz Akyüz, haklarındaki yalan ve iftira kampanyasına karşı hukuksal girişimleri yaptıklarını, tüm motivasyon ve enerjileriyle gençliğe hizmet etme yolunda durmaksızın yürüdüklerini belirtti.

Belediye meydanında düzenlenen basın açıklamasını okuyan Akyüz, yasal mercilerin vakıflarını haklı bulmasıyla organize şekilde iftira ve linç kampanyası başlatıldığını söyledi.

Dernek üyelerine hakaret edildiğini dile getiren Akyüz, "Tek gayesi, ülkemizin bugünü ve geleceği için çalışmak ve üretmek olan, binlerce yıllık vakıf geleneğine sadık güzide teşkilatımızı yıpratmak olan bu operasyon, bizi daha da güçlendirecek ve birlik beraberliğimizi pekiştirmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır. Bilinmelidir ki ülkemizin ve milletimizin, milli manevi değerlerine sahip çıkan bir neslin yetişmesi için yürüttüğümüz tüm gençlik faaliyetlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden oluşturulmaya çalışılan algılara, tüm şeffaflıkla yaptıkları açıklamaların dahi çarpıtılmasına ve manipülasyonlara karşı vakur ve erdemli duruşlarını koruduklarını ifade eden Akyüz, yalan ve iftira kampanyasına karşı hukuksal tüm girişimleri yaptıklarını belirtti.

Akyüz, tüm motivasyon ve enerjileriyle gençliğe hizmet etme yolunda durmaksızın yürüdüklerini vurguladı.