Bingöl (AA) - Bingöl'ün Solhan ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla şehit kabirleri, gaziler ve aileleri ziyaret edildi.

Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin başkanlığında, Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce ilçe merkezi ve köylerdeki şehit kabirlerine ziyarette bulunuldu, gaziler ve ailelerinin bayramları tebrik edildi.

Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Çetin, "Devletimizin her kademesiyle bizlere emanet olan şehitlerimizin aileleriyle ilgilenmek, ihtiyaçlarını gidermek bizim boynumuzun borcudur. Bir kez daha buradan şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerimize sabırlar diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler diliyorum." dedi.

Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir de şehitler için kabirleri başında dua okuduklarını belirterek, "Şehit ve gazi ailelerimizle bayramlaşıp onların sorunlarını dinledik. Kurum olarak sorunları en hızlı şekilde çözme noktasında azami gayret saf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma ziyaretlerine kurum amirleri de katıldı.