MUŞ (AA) - Muş Valisi İlker Gündüzöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündüzöz, mesajında, 15 Temmuz 2016'da, Türk milletinin bağrından çıkardığı şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli üniformasını kendilerini kamufle için kullanan FETÖ mensuplarının, aziz milletin hür iradesi ile seçilen meşru yönetimi gasp etmek, Türkiye Cumhuriyeti'ni karanlık ellere teslim etmek istediğini belirtti.

Tarihe kara bir leke olarak geçen bu karanlık gecenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde dünyadaki tüm mazlum milletlere örnek olacak şekilde demokrasiye ve milli birliğe sahip çıkma gecesine çevrildiğini aktaran Gündüzöz, şunları kaydetti:

"15 Temmuz gecesi. milletimizin iradesine sahip çıktığı kutlu bir gecedir. Şundan eminiz ki, Türk tarihi o gece gözünü kırpmadan ölüme yürüyen 251 şehidimizi ve 2193 gazimizi nesilden nesile aktaracak, 15 Temmuz'un kahramanları asla unutulmayacaktır. Devletimiz, asil milletimizin dua ve destekleriyle. ülkemizin bekasına, birliğine, dirliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleden hiçbir zaman taviz vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün sene-i devriyesi münasebetiyle tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum."