MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Asya, mahallede görüştüğü vatandaşlara belediyenin yaptığı çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Kenti hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için 9 yıldır canla başla çalıştıklarını belirten Asya, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilediklerini ifade etti.

Bu süreçte ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ancak üstesinden gelmeyi başardıklarını aktaran Asya, şöyle konuştu:

"Siz anlayış göstererek destek verdiniz, biz de çalıştık. Şükürler olsun ki tüm zorluklara rağmen bu projemizi başarıyla sonuçlandırdık. Alparslan-2 Barajı'ndan temin edilecek olan içme suyu projesi daha faaliyete geçmeden bu yıl yeni hatları devreye aldığımız için su sorunu yaşamadık. Bayram dönemlerinde su konusunda yüzlerce şikayet alıyorken bu yıl iki bayramda bu konuda herhangi bir şikayet almadık. İnşallah barajdan arıtılacak su projesinin tamamlanması ile ilimizin su sorunu tarihe karışacak. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için sürekli çaba içindeyiz. Vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarına katkı sunmak için yeni yeni alanlar oluşturduk."

Göreve başladığı 9 yıllık sürede halka verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirten Asya, "İlimizin ihtiyaçlarını önceleyerek hizmet ürettik. Her alanda birçok tesisi ilimize kazandırdık. Bundan sonra da planladığımız projeleri en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmanın gayretinde olacağız." dedi.

Asya, daha sonra mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı, talep ve önerilerini dinledi.