ERCAN TOPAÇ 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 2018 yılında yapımına başlanan ve 2023 yılında tamamlanması gereken Tunceli-Pülümür ayrımı Nazımiye- Dallıbahçe Yolu yapım projesinde hiçbir aşama kat edilmedi.
Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Nazımiye İlçe Başkanı Ali Yıkılmaz ve İl Genel Meclis Üyesi Hıdır Açıkgöz'le birlikte incelemelerde bulunduğu yol güzergahından yetkililere seslenerek, "Yandaşa gelince var, bize gelince ödenek yok" diyerek tepki gösterdi. 
CHP’li Şaroğlu, 2018 yılında yapımına başlanılan ve 2023 yılında hizmete açılacağı planlanan yol projesinde bir arpa boyu yol kat edilmediğini belirtti. 
Bölgenin bir heyelan bölgesi olmasına karşın başlangıç aşamasında zemin etüd çalışmalarının sağlıklı yapılmadığına da dikkat çeken Şaroğlu, tepkisini şu sözlerle ​​​​ dile getirdi:
"Yol yapım çalışmalarına ilk başlanıldığında patlayıcı kullanılması sebebiyle kimi köy evlerinde kaymalar yaşandı. Destekli fore kazık uygulaması da yapılmadı. Bu durumu önlemek için de kayalarla takviye yapılmaya çalışıldı. Dolayısıyla buraya ayrılan sınırlı ödenekte bu amaçla kullanıldı. Sizin anlayacağınız tam bir proje faciası." 
Tunceli genelindeki birçok yol yapım projesinin de tamamlanmadığını ve bu durumun büyük bir mağduriyet yaşattığını ifade eden Milletvekili Şaroğlu, Tunceli’nin ulaşım projelerine kaynak aktarılması çağrısında bulundu.