İSTANBUL (AA) - Migros, Kızılay ile birlikte yürüttüğü ramazan kolisi ve İyilik Kartları bağışlarına ek olarak iftarlık yemek desteği projesini başlattı.

Migros açıklamasına göre, Şirket, "Ramazan’da Bir sofra da sen kur" sloganıyla yardımlaşma ve dayanışmanın sembolü ramazan ayında Türk Kızılay ile birlikte yeni bir iş birliğine imza atıyor. Ramazan’ın bereketi ve paylaşmanın mutluluğunu Migros Sanal Market’e taşıyan Migros, "Ramazan iftar yemeği destek paketi" hizmeti ile ihtiyaç sahipleri ve onlara destek olmak isteyenleri buluşturuyor.

Migros, ramazan boyunca Sanal Market üzerinden sunulan iftarlık sıcak yemek desteği ile Türkiye çapında binlerce ailenin sofrasına mutluluk ve bereket taşıyor. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek ve tatlıdan oluşan iftar paketi, Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İftar paketi, Din İşleri Yüksek Kurulu’nun 2022 yılı için belirlediği 40 TL’lik fitre bedeli üzerinden ücretlendiriliyor.

Migros Sanal Market üzerinden verilen tüm "Ramazan iftar yemeği destek paketi" siparişleri günlük olarak alınıyor ve siparişlerin toplamı kadar hazırlanan yemekler, Kızılay tarafından belirlenen noktalarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Migros ayrıca ramazan kolisi ve İyilik Kartları ile yardımseverlere farklı alternatifler sunuyor.