ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Okay Memiş, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Memiş, mesajında, soğuğunu, sıcağını, sevinçlerini ve tüm güzellikleriyle birlikte paylaştıkları 2021 yılını geride bırakarak yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2022 yılına da birlikte ilk adımı attıklarını belirtti.

Her yeni yılın başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerin filizlendiği bir yıl olduğunu aktaran Memiş, şunları kaydetti:

"Yeni yılı daha anlamlı kılmak için, veda ettiğimiz yılda yapmış olduğumuz bütün iş ve davranışlarımızın muhasebesini yapıp, olumsuzluklarımızdan ders çıkarmak ve daha iyiye ve güzele doğru yol almak gayretinde olmalıyız. Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutlanan, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Yeni yılın, ülkemiz genelindeki yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmekteyim."

Memiş, özellikle sağlığı tehdit eden salgın döneminde, milletçe birlik ve beraberliği muhafaza ederek, sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması için karşılaşılacakları bütün sorunları aşabileceklerini vurgulayarak, nereden gelirse gelsin maruz kalacakları her türlü tehlikeyi bertaraf edebileceklerine yürekten inandığını aktardı.

Erzurum’da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak için kent genelinde gerekli tedbirlerin alındığına işaret eden Memiş, 2022'nin sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu bir yıl geçmesi temennisinde bulundu.