Ya, yerin, göğün, arşın, kürsün sahibi, ya Nesruminalluhu fettan garibe, “Yani her şeyi yoktan var eden Allah” ya adaletine, merhametine, gücüne muhtaç olduğumuz, sana sağındık. Sana dayandık. Divanına geldik. Darına durduk. Senden aman diliyoruz. Bütün insanlık alemine çöken, bu belayı, bu illeti def eyle. Buna bir sebep yarat bütün insanlık alemi bu beladan halas olsun.

Ya büyük kuvvet, ulu yaradan, yalvarıyoruz. Bütün insanlık alemi olarak yalvarıyoruz. Bütün ümit kapıları kapandığında senin daima açık olan o ulu kapını kapatma. Bütün dünyayı ve canlılar arasından insanoğluna zulüm eden bu virüsü, bu mikrobu def eyle.

Allah’ım senin her şeye gücün yeter. Sen ulusun. Sen büyüksün. Sen rahmansın, sen rahimsin. Sen zahirsin. Sen batınsın. Sen her yerde varsın. Her şeyi bilirsin. Var etmeye de yok etmeye de gücün yeter. Bu gücünü bizlerden esirgeme. Bu beladan bizleri koru, kolla, kurtar.

Ya ulu rabbim, şarkı da garbı da cenebu şimalı da senindir. Sen her tarafa hükümransın. Bizleri ezme. Bizleri terbiye etme. Bizlere ram eyle. Kerem eyle. En son güç kuvvet olan o tükenmez gücün ve kuvvetinle bu belayı def eyle.

Yükseklerin en yükseği alçakların en alçağı senin hükmün senin kuvvetin dahilindedir. Bu ululuğunu göster. Bir sevap halk eyle. Bir imkan yarat. Yarat ki insanlık alemi bu musibetten kurtulsun. Nuh’un gemisini kurtaran Allah’ım, İbrahim’i ateşten koruyan Allah’ım, Yusuf’u kuyudan kurtaran Allah’ım bizleri de kurtar. Bizleri de yeni insanlık alemini de bu beladan ancak sen kurtarırsın. Bunun savaşını veren bilim insanlarına sen yardım et. Sen ışık tut. Sen yol göster. Marifet çağının zirvesinde olduğu bu çağda ol marifet ilmiyle uğraş veren ilim insanlarına sen yol göster. Sen destek ol.

Aşık demiş ki;

Karışılmaz bari hudanın işine

Vücudu Ademe muhtaç eylemiş

Şu anda vücutların Adem’den fazla sana ihtiyacı vardır. O vücutların dolanıp geldikleri senin kapındır. Bu kapıyı kapatma Ya Rabbim. Bizleri evveli, ahiri olan peygamberlerin son nebisi olan Hazreti Muhammed Mustafa’ya bağışla. Bizleri “fi kurba“ ayetiyle sevinmesini farz kıldığın Kuran ve Ehlibeytine bağışla.

Bizleri gece gündüz virdinden, zikrinden inanarak sana ibadet edenlere bağışla. Bizleri masum-u paklara bağışla.

Yurdumuzu, milletimizi bu beladan sen koru. Sen kurtar. Darda kalanların darına, koşan Bozatlı Hızır’a bağışla. Tekrar ediyorum. Yurdumuzu, milletimizi, vatanımızı kendi yüce şanına bağışla. La ilahe illallah Hak birdir Muhammed’en Resululllah.

Şığ Delili Berğecan Evlatlarından SEYİT HÜSEYİN ERDOĞAN