ANKARA (AA) - Zorlu Enerji, sürdürülebilir ve yenilikçi hizmetleriyle ulusal ve uluslararası arenada ödül almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji, dünyanın en iyi işverenlerinin ve insan kaynakları uzmanlarının ödüllendirildiği global ödül programı 16. Stevie Awards "Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri"nde "Yılın İletişim Merkezi" seçilerek altın ödüle layık görüldü.

Şirket, aynı zamanda Türkiye'nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen platformu Şikayetvar tarafından düzenlenen A.C.E. Awards 2021'de ise "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka" olarak seçildi ve "Diamond Ödül" almaya hak kazandı.

- "Zorlu Enerji, teknolojiyi en iyi şekilde kullanmayı hedefliyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Enerji Ticaret Genel Müdürü İnanç Salman, her alanda en iyi müşteri deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Yaratıcı fikirler üretmek ve dijitalleştirilebilecek süreçler üzerinde yoğunlaşmak hedefiyle müşterilerin işlemlerini tamamen dijital platformlara taşıyabilmek için gereken platform ve mobil uygulamaları geliştirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değer odaklı yaklaşımımız sayesinde müşterilerimiz temas ettiği her kanalda bütünleşik bir deneyim yaşarken, müşterilerimizin hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanmaları en öncelikli hedefimiz. Bu hedefimiz doğrultusunda teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak hızlı ve müşteri odaklı hizmet sunmayı kendimize ilke edindik. Pazar ve müşteri odaklı etkin çalışmalarımızla tüm paydaşlarımız için değer yaratma üzerine çalışıyoruz. Etik, uyum ve şeffaflık temelleri üzerine kurgulanmış sürdürülebilir ve pozitif katkı sağlayan bir büyüme modeli izliyoruz. Parçası olduğumuz dünya ve toplum ile uyumlu operasyonlar yürütmek ise en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor."