İSTANBUL (AA) - TotalEnergies Turkey Pazarlama, endüstriyel yağlar segmentinde satış ağını güçlendirmek amacıyla Petrotech Mühendislik ve Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamada, anlaşma kapsamında, TotalEnergies Turkey Pazarlama'nın Konya, Karaman ve Aksaray'da satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerine bu ay itibarıyla özel endüstriyel yağlar alanında faaliyet gösteren yeni distribütörü Petrotech Mühendislik ile devam edeceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TotalEnergies Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, şirketin endüstriyel yağlar alanındaki uzmanlığının farklı endüstriyel segmentlerin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilen güçlü ürün gamından kaynaklandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Son teknoloji ve yüksek performanslı ürünlerimiz ile ekipman performansını ve dolayısıyla süreç ve operasyon verimliliğini artırıyoruz. Aynı zamanda müşterilerimize ANAC Indus Yağ Analiz Sistemi gibi gelişmiş teknik hizmetler sunuyoruz. Yeni iş birlikleriyle güçlendirdiğimiz hizmet ağımız sayesinde daha fazla müşteriye endüstriyel çözümler sağlayarak endüstriyel pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz."