İSTANBUL (AA) - Samsung, evini teknolojik ürün ve cihazlarla yenilemek isteyen kullanıcılar için "Samsung Alışveriş Festivali" kampanyası başlattı.

Samsung açıklamasına göre, bu yaz hem evindeki teknolojik ürünleri değiştirmek isteyenler hem de ev kuracaklar için birbirinden avantajlı tekliflerin sunulduğu, 6 Haziran'a geçerli Samsung Alışveriş Festivali, kullanıcılara farklı ürün gruplarında yapacakları alışverişlerde 200 TL ila 5 bin TL arasında değişen miktarlarda Dijital Para Yüklü Kart hediyesi kazandırıyor.

Müşteriler, alışveriş yaptıkça giyim, teknoloji, market, seyahat & konaklama, akaryakıt ve e-ticaret dahil, kazandıkları Dijital Para Yüklü Kart'ları tüm Türkiye'yi kapsayan mağaza, iş yeri ve e-ticaret platformlarında kullanma fırsatı buluyor.

Samsung marka seçili cep telefonu, monitör, tablet, akıllı saat, kablosuz kulaklıkların yanı sıra duvar tipi klima, televizyon, projektör, ses sistemi, buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinesi, bulaşık makinesi, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz ürün gruplarında geçerli kampanya evindeki teknolojik ürünleri değiştirmek veya yeni almak isteyenlere cazip ve avantajlı bir alternatif sunuyor. Kampanyaya dahil olan ürünler arasından ve farklı ürün grubundan en az iki ürün satın alan kullanıcılar, 5 bin TL'ye varan Dijital Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı yakalıyor.

Kampanya kapsamında, sepet tutarı 2 bin 500 TL ila 5 bin TL arasında olan kullanıcılar 200 TL, sepet tutarı 10 bin TL ila 15 bin TL arasında olan kullanıcılar 1.200 TL, sepet tutarı 15 bin TL ila 20 bin TL arasında olanlar 2 bin TL tutarında Para Yüklü Kart hediyesi kazanıyor.

Sepet tutarı 20 bin TL ila 30 bin TL arasında olan kullanıcılar ise 3 bin TL, sepet tutarı 30 bin TL ve üzerinde olan kullanıcılar ise 5 binTL değerinde Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı yakalıyor.