İSTANBUL (AA) - İnsanların hayatlarına dokunarak hayallerine ulaşmasına aracılık eden sahibinden.com, Global Wellness Day'in 8. kez ana sponsoru oldu.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'de doğup tüm dünyayı etkisi altına alan Global Wellness Day, bu yıl "#MagentaDüşün" temasıyla dünyanın farklı noktalarında milyonlarca insan tarafından eş zamanlı olarak kutlanıyor. sahibinden.com, bedensel ve ruhsal olarak iyi yaşama bilincini dünyaya yayarak ortak bir kültür oluşturmayı hedefleyen Global Wellness Day hareketine destek olarak bu hareketin daha fazla bireyin hayatına dokunarak, renk katmasını hedefliyor.

Global Wellness Day, toplumları "Bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganıyla iyi yaşam hareketini yaygınlaştırmaya davet ediyor. Bu yıl dünyadaki yüz yüze kutlamaların yanı sıra, sahibinden.com ve Zurich Sigorta'nın destekleriyle düzenlenen 3 saatlik canlı yayın kutlamasında, dünyanın dört bir yanından ünlü sağlık uzmanları, sanatçılar ve sporcular yer alıyor.

Etkinliğin katılımcıları arasında Vegan Şef Matthew Kenney, Ödüllü Görüntü Yönetmeni ve Moving Art’'n Kurucusu Louie Schwartzberg, Hayırsever, Rancho la Puerta'nın Kurucusu ve "İyi Yaşamın Babaannesi" olarak tanınan 100 yaşındaki Deborah Szekely yer alıyor. Yazılarıyla milyonları peşinden sürükleyen New York Times'ın en çok satan yazarı, Solluna'nın Kurucusu ve bütünsel İyi Yaşam Uzmanı Kimberly Snyder, Uluslararası İyi Yaşam ve Yoga Danışmanı Andrew Sealy, Yeni Zelanda'dan "Te Kapahaka o Te Wharekura o Hoani Waititi Marae" dans grubu etkinliğe damgasını vurmaya hazırlanıyor. Uluslararası çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapan Global Wellness Institute ve Global Wellness Summit'in Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Susie Ellis, İyi Yaşam Öncüsü Six Senses & Raison d’Etre Anna Bjurstam, Mandarin Oriental Hotel Group'un Spa & Wellness Grup Direktörü Jeremy McCarthy de katılımcılar arasında yer alıyor.

Dünya Rekortmeni ve Wingsuit Flier, B.A.S.E Jumper Cengiz Koçak ve Profesyonel Yamaç Paraşütü Pilotu ve Wingsuit Flier, B.A.S.E Jumper Ferdi Toy, "Gökyüzünde Paraşüt Değiştirme" performansıyla izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor.

sahibinden.com CEO'su Burak Ertaş, iyi yaşam felsefesini desteklemeye devam ettiklerini belirterek, "Pandeminin etkilerini olumlu yönde değiştirmek amacıyla, bu yıl #MagentaDüşün temasıyla düzenlenen Global Wellness Day hareketi, bireyleri ve toplumu 'iyi yaşam' konusunda bilinçlendirerek daha iyi bir yaşama davet ediyor. Bugüne kadar dünyada 350 milyondan fazla kişiye ulaşan GWD hareketi her geçen gün büyüyor. Biz de iyi bir yaşam için; fiziksel, zihinsel ve duygusal dengenin bir bütün olarak korunduğu iyi yaşam felsefesini desteklemekten gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.